FRÅGOR & SVAR

Här finner du vanliga frågor och svar.

Vi skickar våra kylvaror med Gordon Delivery som kör kyltransport hela linjen från vår fabrik till er dörr. 

Kylleveranser levereras på Lördag-Tisdag mellan 17-21. Senast att lägga beställning för leverans nästkommande vecka är onsdag 15:00. Leverans sker med Gordon Delivery.

Frakten kostar 59kr, fri frakt över 995kr

Vi skickar alla våra produkter från vår fabrik i Härryda, strax utanför Göteborg.

Vi accepterar följande, Klarna, Mastercard, Visa, Apple pay, American Express.

När du lägger din beställning och vi börjar med den får du ett sms av Gordon Delivery där du kan följa din beställning live.

Behöver du fler svar på dina frågor så kan du maila oss, vår support svarar inom 12h.

GREAT FARM Matvarupolicy 

Great Farm reserverar sig rätten att ej byta varor som avgått från vårat centrallager, såvida produkterna inte är defekta, enligt konsumentköplagen (1990:932).
Då vi levererar färska livsmedel, kan vi ej garantera varornas säkerhet och kvalité i det fall  att de skickas tillbaka av kunden.
Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler reglerar s.k ångerrätt, men lagen reserveras sig för vissa undantag, ett av undantagen återges i 2. kap. 11§. 4 punkten. “Ångerrätt gäller inte för avtal som avser en vara som snabbt kan försämras eller bli för gammal”, detta kan vara till exempel vid försäljning av vissa typer av livsmedel.

Vi på Great farm värdesätter våra kunder och deras kundupplevelse, och vill i största möjliga utsträckning hjälpa till att hitta en lösning vid eventuella dispyter eller problem.
Kontakta oss gärna via mail för vidare kontakt!

15/11-2021, Göteborg